- Дописи
- 2
- Репутація
- 0
- Бали
- 1
---
RP-Біографія:
ПІБ: Дмитро Коваленко
Посада: Міністр охорони здоров’я України
Дата народження: 10січня 2010
Місце народження: м. Київ, Україна
Коротка біографія:
З дитинства Дмитро мріяв допомагати людям. Його батько був військовим лікарем, а мати – медсестрою, тому любов до медицини та дисципліни в нього в крові. Після закінчення школи вступив до Національного медичного університету, де отримав диплом лікаря-хірурга. Працював у столичній лікарні, рятував життя під час надзвичайних ситуацій, виїжджав на фронт як волонтер-медик.
Завдяки своїй відданості та високим результатам у роботі, Дмитро отримав запрошення очолити Міністерство охорони здоров’я. На новій посаді він впроваджує сучасні методи лікування, займається реформою лікарень, бореться з корупцією та дбає про швидку і якісну допомогу кожному громадянину.
Характер:
Врівноважений, відповідальний, принциповий. Вірить у командну роботу та дисципліну. До підлеглих ставиться суворо, але справедливо. У будь-якій ситуації діє холодним розумом.
Інтереси:
Розвиток медицини в Україні
Волонтерство
Спорт (біг, плавання)
Читання медичної літератури та історичних книг
RP-цілі як лідера МОЗ:
Організувати стабільну роботу медичних служб у штаті
Створити систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації
Навчати молодих лікарів і піднімати престиж медичної професії
Гарантувати безпеку та лікування для кожного громадянина
ПІБ: Дмитро Коваленко
Посада: Міністр охорони здоров’я України
Дата народження: 10січня 2010
Місце народження: м. Київ, Україна
Коротка біографія:
З дитинства Дмитро мріяв допомагати людям. Його батько був військовим лікарем, а мати – медсестрою, тому любов до медицини та дисципліни в нього в крові. Після закінчення школи вступив до Національного медичного університету, де отримав диплом лікаря-хірурга. Працював у столичній лікарні, рятував життя під час надзвичайних ситуацій, виїжджав на фронт як волонтер-медик.
Завдяки своїй відданості та високим результатам у роботі, Дмитро отримав запрошення очолити Міністерство охорони здоров’я. На новій посаді він впроваджує сучасні методи лікування, займається реформою лікарень, бореться з корупцією та дбає про швидку і якісну допомогу кожному громадянину.
Характер:
Врівноважений, відповідальний, принциповий. Вірить у командну роботу та дисципліну. До підлеглих ставиться суворо, але справедливо. У будь-якій ситуації діє холодним розумом.
Інтереси:
Розвиток медицини в Україні
Волонтерство
Спорт (біг, плавання)
Читання медичної літератури та історичних книг
RP-цілі як лідера МОЗ:
Організувати стабільну роботу медичних служб у штаті
Створити систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації
Навчати молодих лікарів і піднімати престиж медичної професії
Гарантувати безпеку та лікування для кожного громадянина