Очікування Біографія Артем Хамідов

Kise_Rota

Новий гравець
Дописи
1
Репутація
0
Бали
1
||Артем Хамідов||

Стать: Чоловіча
Мати:Света Хамідов
Батько:Саша Хамідо
Двоюрідна сестра:Настя Бардакова
Місце народження: м.Київ
Місце проживання:Київ
Захоплення:Історія:я багато раз ламав руку колись вообще розбив колено
колись я поїхав до міста одеси і коли побачив яка там красота то рисив трошки поїхати з мамой папой сестрой відихнути
і я був радий не коли не був в одесі дякую за увагу.
Біографічний нарис
Артемі Хамідов–я дуже дуже дуже розумний я одикватний я багато рази був на лідерстві де угодно дякую за вашу увагу.

Хамідов відомий своєю відданістю принципам справедливості, професіоналізму та людяності. Після багаторічної кар'єри в медицині він прийняв рішення розширити свої можливості для допомоги людям і зробити крок у політику, щоб впливати на зміни у масштабах країни.

Ранні роки та освіта
Артем народився в інтелігентній родині медиків у Київі. Його батько, Саша Хамідов, працював хірургом, а мати, Светлана. була терапевтом. З дитинства він бачив, як його батьки самовіддано допомагали пацієнтам, що сформувало його прагнення продовжити родинну справу.

Після закінчення школи із золотою медаллю Артем я хочю в вступити в національного медичного університету, де спеціалізувався на хірургії та медичному менеджменті. Університет став для нього не лише місцем отримання знань, а й майданчиком для лідерського становлення. Він брав активну участь у студентських наукових конференціях, організовував волонтерські медичні ініціативи та навіть працював у складі місцевої команди швидкого реагування під час надзвичайних ситуацій.

я дуже хочю получити деплом,Артем не зупинився і продовжив навчання в школі в 7 класі, де досліджував питання ефективного управління і він коли закінче навчання у школі піде теж на медика як і його батьки

Кар'єрний шлях у
Початок професійної діяльності Мілковича припав на роботу у провідних лікарнях Києві. Його відданість роботі та здатність ефективно організовувати процеси швидко привернули увагу керівництва. Через кілька років він отримав пропозицію очолити відділення в одній з ключових лікарень міста, а згодом став головним лікарем відділення МОЗ у Київі.

На цій посаді він ініціював низку важливих реформ, серед яких:
- Впровадження сучасних технологій у діагностиці та лікуванні
- Покращення умов праці медичного персоналу
- Створення прозорої системи звітності та боротьба з корупцією
- Запровадження програми психологічної підтримки для лікарів

Артем вірив, що медицина має бути доступною та якісною для кожного громадянина. Його управлінські здібності допомогли покращити рівень надання медичних послуг у регіоні, і його ім’я стало відомим далеко за межами Киева.

Перехід у політику
Попри успіх у медицині, Хамідов завжди бачив ширший горизонт. Він розумів, що системні зміни у сфері охорони здоров'я можливі лише через політичні рішення. Його досвід управління медичними установами дав йому чітке бачення необхідних реформ на державному рівні.

У 2024 році Артем Хамідов балотуватися на пост лідера однієї з ключових політичних фракцій, маючи на меті реформування системи охорони здоров'я, соціальної політики та розвитку державного управління. Його кампанія зосереджена на таких ключових принципах:
-Доступна медицина для всіх – реформування лікарень та запровадження страхової медицини.
- Прозора політика – боротьба з корупцією у сфері охорони здоров'я та державного управління.
- Підтримка медиків– підвищення зарплат та створення кращих умов для лікарів.
- Технологічний прорив– модернізація державних установ та цифровізація медичних послуг.

Особисті якості та принципи
Олександр Мілкович – людина принципів та високої моралі. Він відомий своєю доброзичливістю, чесністю та здатністю чути людей. Незважаючи на відповідальність і серйозні виклики, що стоять перед ним, він завжди залишається відкритим до нових ідей та співпраці.

Його характерні риси:
- Лідерство – вміння організовувати команди та вести їх до успіху.
- Стратегічне мислення – здатність бачити перспективу та планувати на кілька кроків вперед.
- Співчуття – розуміння проблем звичайних громадян та бажання допомогти.

Він вірить, що Україна має величезний потенціал, і її розвиток залежить від правильних рішень.

Погляд на майбутнє
Артем Хамідов бачить своє майбутнє у політиці як можливість реалізувати зміни, які давно назріли в українському суспільстві. Він прагне зробити державне управління більш ефективним, знизити рівень корупції та забезпечити гідне життя для всіх громадян.

Його головна мета – створення сильної та незалежної України, де кожен зможе отримати якісну медицину, освіту та соціальні гарантії. Він готовий до викликів і вірить, що разом із командою професіоналів зможе досягти великих змін.

З Артем Хамідов країна може отримати не просто політичного лідера, а справжнього реформатора, який керується не особистими інтересами, а прагненням зробити Україну кращою.

Зверху Знизу